«1...7677787980...128»

Felhasználó
11 éve
Nem. Egyik nap irtam TGFbe, meg Snowflakenek kozossegibe, masnap regel TGFbol atkerult kozossegibe a hsz, Snowflake hsz-e meg eltunt. De a mostani felalalsban elkepzelheto, hogy azt Zakcica torolte.

Okes Gaara. Ez egy barati kozosseg. Mennyit tudsz elmeselni neke ma tagokrol? Peldaul te tudtad, hogy Pizza sokat ir bugokba? Egy klan vezerekent sokat tudnod kellene a tagokrol. Kifogasokat nem fogadok el, minekutan en a 100+ fos Bronies Uniteban tudnek meselni a tagokrol egyesevel is akar.

hja igen, es akkor kinek is van diktaturaja? En elsore atengedtem a vezerseget, pedig ugy ereztem igazam van, megis engedtem Zak akaratanak, akirol igy utolag kiderult, hogy buta. De TE *meg maradsz*.

De szivem párja, azért kaptatok jogokat és azért hajtom hogy mindent meg kell beszélni, mert én nem egyedül irányítok, vagy is nem akarok.
És ezért is merek elmenni akár 5 napra is egyetlen szó nélkül. mert bízok abban hogy képesek vagytok fennmaradni.

Az meg hogy nem ismerem a tagokat annyira.
Igaz, sokat hagytam ki, de majd megismerem. Nem hiszem hogy kizáró ok lenne.
Én többször is elmondtam, hogy nem egyedül irányítok, ahogy nem is döntök semmiben egyedül.
Ne vetítsd a saját rendszered rám ;)

Köszi :)

Adminisztrátor
11 éve
Ha a sajat rendszerem vetitenem rad, akkor csak neked lennenek jogaid, es tolunk tanacsoakt fogadnal el.

Also, te nem 'nem egyedul' iranyitasz, hanem sehogy sem. Legalabbis ezt latom. Jogokat osztasz, hogy mi megoldjuk a problemakat, de nem fektetsz le szabalyoakt, hogy mi alapjan. Ezert is batorkodott Zak torolni teljesen temabavago hszeket, es ezert vagyunk msot ebben a helyzetben.

Tovabba mennyire hagysz minket iranyitani, vagy egyaltalan ervenyesulni, mikor eleddig egyszer emeltem fel a hangom Zak ellen, es maris lehurrogsz? Ugyugy igaz Zakra, hogy (ugyan helytelenul tette, de) nem hagyod elni a moderatori jogaival, amit te adtal neki, hogy hasznalja?

Probalhatod szep szavak moge rejteni amit akarsz, de meg mindig azt mondom, hogy rossz a rendszer, es nem a tagokkal van baj.
Nalam nem volt lehetoseg masoknak moderalni, igy nem fektettem le iylen szabalyokat. Most, hogy te adsz ra jogot, kovetelem, hogy szabd meg, kinek eddig terjed a hatokore, illetve azt, hogy ezeket a jogokat te mennyiben befolyasolod. Magyaran viselkedj ugy, mint egy normalis CL, aki rendszert valtoztat.

Felhasználó
11 éve
Attól, hogy én az irányítás pilléreit nem úgy írom le, hogy ez meg az a gránitkőbe vésett szabály, attól még ugyan úgy vannak, bár én inkább támpontoknak hívnám őket, és többször leirtam már azokat, mióta visszajöttem.
Sajnálom, hogy te ennek ellenére sem látod a fától az erdőt.

Én nem hurrogtam le senki.
Csupán kifejtettem a véleményem. Illetve kértem hogy majd legközelebb figyeljünk oda. És miért ne hagynám élni Zak jogait??
Elvettem azokat? -Nem.
Csupán adtam egy tanácsot, hogy legközelebb ne forduljon elő.

Én nem akarom az akaratom semmilyen szép szó mögé rejteni és nem is rejtem.
Mindenkinek ugyan addig terjed a hatásköre. Mindenkinek ugyan annyi szava van bármilyen döntésben.
Csupán vannak emberek akik ezt az akaratot kivitelezhetik, olyan mértékben amilyenben a jogot megkapták rá.

Hidd el ez a rendszer többszörösen bevált módszer.
Te is láthattad. ;)

Nehéz dolog hinni nekem?



Adminisztrátor
11 éve
Nem hiszek neked. A rendszer regen sem mukodott, es msot sem mukodik. Egyszer sem lattam, hogy leirtad, kinek mit csinalhat. Ahogy te mondtad, megadtad a jogot ra, es ezzel le is rednezted a magad reszerol. EZ igy semmi. Adhatsz egy gyerek kezebe kest, es elvarhatod, hogy a sonakt vagja vele, de hogy ott ver fog folyni, arra erosen szamithatsz. Igenis kovetelem, hogy ird le granitba vesve a dolgoakt, kulonben NEM fogadom el, hogy CL vagy.

Also, kerem a referenciaid, hogy a modszered hol bevalt.

(En mondjuk itt kernem, sot kovetelnem a klantagok velemenyet es tanacsait, de latom, neked eszedbe sem jut ilyesmi.)

Felhasználó
11 éve
Ha jól emlékszem, mióta megkértek hogy vezessem a PRO-t többször volt a klán a szakadék szélén, akár egy lyukas ladik. Volt, hogy bizonyos okok miatt el kellett mennem, de mikor visszajöttem sikerült a klánt újra az élvonalba juttatni és jó társaságot kialakítani.
Igy nem mondhatod hogy nem működött. ;)
Csak ehhez olyan emberek kellettek akik hajlandóak jól érezni magukat.

Sajnálom hogy nem látod a fától az erdőt, de a te kedvedért megpróbálom ezt elválasztani, még ha az fizikailag képtelenség is :D :D :P
Az én rendszeremnek annyi lenne a lényege, hogy minden kérdést közösen hozunk meg, egyenlő szavazati súllyal. Senki sincs megkülönböztetve a másiktól. Nincs az hogy neked ez a feladatod neked az.
Jogokat meg azért osztottam, hogy ha döntés születik egy kérésben, és azonnal kivitelezni kellene, legyen ember aki megoldja és tettekben tolmácsolja a közösen meghozott döntést. Az egyetlen feladat hogy jól érezzék magukat az emberek, nem pedig hogy fiaskodjanak a jogokért és a hatalomért.

A tagok véleményét azért nem kértem ki külön mert, nem tudom feltűnt e neked, de nem privátban beszélgetünk.
Egy nyitott fórumon. Szerinted véletlenül??
Hát most kapaszkodj meg a székedben. NEM!
Miért is? Mert itt mindenki láthatja és hozzá is szólhat ha van mondanivalója. Nemde?
Tudtommal nincs senkinek megtiltva a vélemény nyilvánítás.
Mivel mi most a klánról beszélgetünk, ami pedig mindenki érint én nem kérek és nem is követelem senkitől hogy mondjon véleményt.

Ha akar mond, ha nem nem. ;)

Legutóbb szerkesztve Gaara által.


Adminisztrátor
11 éve
Nemtudom, hogy feltunt-e, de azert nem irnak kozbe a tobbiek, mert komoly dolgokrol beszelunk, es addig nem is fognak, amig nem kerjuk. Hogy miert? Mert ilyen a 'nep'. Egyenenkent mindenki okos, de egyben butak, es nem fognak beleszolni semmibe, amig nem kerik meg oket (egy-ketten akkor sem, ezert is mondtam, hogy kovetelni kell)

Also, marhasagokat pofazol. Azert adsz jogot moderalni, hogy kozosen beszeljunk meg valamit? Hja igen, es a toborzo jogot se felejtsem el, mert csak ezt a ket dolgot osztottad ki masok kozt. EZ uyganugy mukodott nalam is, hogy kertem a tagok velemenyet, es igenis kozosen oldottuk meg, ha valami felmerult, pusztan kemenyen kimondtam az utolso szot. Ehhez nem kellenek sem moderatorok, sem tagfelvevok. Utobbi mindig is a CL dolga volt, elobbire pedig (mint latod) nem eleg erettek a delikvensek, avgy csak tul inaktivak.

Es meg mindig nem engedek belole, hogy ha jogokat osztasz, akkor irj hozza hatokort, es szabalyzatot, vagy huzz el a sunyiba. Ha lusta vagy ellatni CL feladataid, akkor add at masnak. Ha nem, akkor pedig csinalj is valamit, ne csak akadekoskodj.

@Pizza: Great. (Also, Gaara: Notice, how Pizza didn't write about our topic. Like I said.)

Felhasználó
11 éve
Végülis belehet állítani úgy hogy egy eposzi tragidéia, hogy ki lett törölve 3 hozzászólás aminek a témája a zsiráfok és a biológia óra volt. Persze, ha így van beállítva úgy is hangzik. De még vitatkozzunk rajta 5 oldalon át! ;o

Adminisztrátor
11 éve
Vitatkozzunk bizony! Es meg mindig ne neked alljon feljebb. El sem tudom kepzelni mi lenne itt, ha anno teged valasztunk meg CLnek. Brr...

Felhasználó
11 éve
3 hozzászólással több lenne! :O
Na, de amit TGF-be írtál, az hogy csak annyit, hogy rúgjál. :DD most erre mit kéne mondanom? Könyörögjek. Fog a fene. :DDD rúgjál csak azért mert igazam van. :D

Van szemed, olvasd vissza.

Hja te sem tudod? Akkor STFU

De tudom. Csak már élvezem, hogy minden mondatomért azzal zsarolsz, hogy kirúgsz... ;o

Legutóbb szerkesztve fucktard által.


Adminisztrátor
11 éve
Miben is van igazad?
«1...7677787980...128»